Zonnepop

Voor het voorjaar kan Quakelplant Hedera's leveren met verschillende soorten toegevoegde waarde, waaronder deze potcover/zonnepop. Deze zonnepop is een vrolijke eyecatcher en geschikt voor zowel daghandel als retail orders. Wij kunnen dit item uit voorraad leveren!! Uiteraard kunnen wij deze Hedera met potcover ook nog voorzien van een extra bijsteker, geheel naar wens van de (eind)klant. Mocht u zelf ideeén of aanvragen hebben voor Hedera's met toegevoegde waarde, neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Next

8,5cm

Ook onze 8,5 cm pot kunnen wij voorzien van toegevoegde waarde. Denk hierbij aan ompotjes en bijstekers, zodat het een leuke combinatie wordt voor bijvoorbeeld de pasen of moederdag. Wij hebben hierin geen vast aanbod, maar kunnen wel items samenstellen en aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Next

Pasen

Ook voor de Pasen kunnen wij onze Hedera's met toegevoegde waarde leveren, zoals deze kleurrijke overpotten in verschillende vrolijke designs. Uiteraard kunnen wij deze artikelen naar uw wens aanpassen met bijstekers. Informeer naar de mogelijkheden!!!!